Вранец Вински Салон

DoubleTree by Hilton Skopje, Skopje

16:30

05 Oct

Вранец Вински Салон

Event details

Date (start) 05-10-2019
City Skopje
Time (start) 16:30

Event map

Вранец Вински Салон

Vranec World Day“ – Вински салон на Вранец вина од регионот  во организација на Здружение Вина од Македонија повеќе инфо на: www.vranecworldday.com

Салонот за посетители е отворен од 16:30 до 21:00 часот.

 

Дегустација на Вранец вина од Балканските земји

16:30 – 17:30

05.10.2019

Double Tree by Hilton

room Gold

Работилницата ќе биде водена од Дарел Јозеф, вински новинар и вински екперт за вина од ЈИЕ земји

 

Дегустација на Наградени вина Вранец

17:30 – 18:30

05.10.2019

Double Tree by Hilton

room Platinum 2

Работилницата ќе биде водена од Кролин Гилби, Мастер за вина и вински експерт за вината од ЈИЕ земји

Tickets

 • Tikcet

  Buy tickets

  Vranec World Day, 05-10-2019 Price: 400ден.

 • Ticket

  Buy tickets

  Vranec tasting from The Balkan countries, 05-10-2019 Price: 1000ден.

 • Ticket

  Buy tickets

  Tasting of awarded Vranec wines, 05-10-2019 Price: 1000ден.