ВИКЕНД ВО СВЕТОТ НА ТАНЦОВИОТ АРИСТОКРАТСКИ СПОРТ И ГЛАМУР

Sport Center „Jane Sandanski”, Skopje

09:00 22:00

20 Nov

ВИКЕНД ВО СВЕТОТ НА ТАНЦОВИОТ АРИСТОКРАТСКИ СПОРТ И ГЛАМУР

Event details

Date (start) 20-11-2022
City Skopje
Time (start) 09:00
Time (end) 22:00

Event map

ВИКЕНД ВО СВЕТОТ НА ТАНЦОВИОТ АРИСТОКРАТСКИ СПОРТ И ГЛАМУР

Дата: Недела, 20.11.2022

Време: 09:00 – 22:00

Место: Голема сала, Спортски центар „ЈАНЕ САНДАНСКИ“

Дисциплини: Модерни Спортски Танци

Влезници: 200 денари.

Tickets

  • Билети

    Buy tickets

    20-11-2022 Price: 200ден.