Ареа Unplugged

Macedonian Philharmonic, Skopje

20:00

19 Apr

Ареа Unplugged

Event details

Date (start) 19-04-2024
City Skopje
Time (start) 20:00

Event map

Ареа Unplugged

АРЕА НА 20ти АПРИЛ ВО МАКЕДОНСКА ФИЛХАРМОНИЈА!

Драга публико,
Како што веќе знаете, се ближи денот кога нашите АРЕА ќе одржат 2 акустични концерти на 19ти и 20ти АПРИЛ во Македонска Филхармонија.
Ќе имате можност да ги чуете нивните најголеми хитови, како што се:
,,Одведи ме”, ,,Фреквенција на љубовта”, ,,Сите мои слики”, ,,Пријател”, „Дозволи ми”, „Нешто недостасува”, „Дали можеш”, „Дај ми ја ноќта”, „Колку ми значиш”…и уште многу други незаборавни песни.

Концертот на АРЕА во Македонска Филхармонија на 19ти Април е распродаден!

Бидејќи интересот е голем, закажавме и втор концерт во САБОТА 20 АПРИЛ.

Срдечен поздрав,
Фреш Унион

Tickets