BLUES&SOUL FESTIVAL 2020 – Концерт на БАНКРОТ БЛУЗ БЕНД СО ПРИЈАТЕЛИТЕ

Kurshumli An, Skopje

21:00

23 Sep

BLUES&SOUL FESTIVAL 2020 – Концерт на БАНКРОТ БЛУЗ БЕНД СО ПРИЈАТЕЛИТЕ

Event details

Date (start) 23-09-2020
Location Kurshumli An
City Skopje
Time (start) 21:00

Event map

BLUES&SOUL FESTIVAL 2020 – Концерт на БАНКРОТ БЛУЗ БЕНД СО ПРИЈАТЕЛИТЕ

Повторен спој на неповторливите, после 30 години Петар Ренџов,  Сашо Гигов – Гиш и Игор Атанасовски – Харе заедно на сцената со пријателите, во организација на Дирекцијата за култура и уметност на Скопје.

Согласно протоколот за организација на настани во време на COVID-19 задолжително е:

– носење на лична заштита на лицето (маска, шал, марама), на сите посетители и сите членови на тимовите задолжени за организација;

– задолжително одржување на физичко растојание на сите посетители и сите членови на тимовите задолжени за организација;

– задолжителна дезинфекција на раце на сите посетители и сите членови на тимовите задолжени за организација

– влезот на публиката ќе започне во 20:30 часот.

Tickets

Tickets shops

all