Пееме за Fit Kids

Equilibrium day & night, Skopje

20:00

18 Nov

Пееме за Fit Kids

Event details

Date (start) 18-11-2022
City Skopje
Time (start) 20:00

Event map

Пееме за Fit Kids

Невладината организација ХЕСЕД повторно здружува и обединува. Овој пат во нов поход за хуманост, а секогаш со истата цел – видливост на децата од социјален ризик; здрав психо-физички развој за децата кои немаат можност за едукација и социјализација. Можност за еднаквост и детска насмевка.

Воодушевени сме од отворените срца на нашите артисти кои несебично рекоа ДА. Однапред им аплаудираме на:

Игор Џамбазов
Дани Димитровска
Адриан Азири
Марија Новак
План Г

Само единството е вредност која обединува. Придружете ни се!

Tickets