Александра Пријовиќ 01.08.2024 @ Stadium Ohrid

Stadium Biljana’s Springs, Ohrid

20:00

01 Aug

Александра Пријовиќ 01.08.2024 @ Stadium Ohrid

Event details

Date (start) 01-08-2024
City Ohrid
Time (start) 20:00

Event map

Александра Пријовиќ 01.08.2024 @ Stadium Ohrid

По 3 распродадени белградски арени, 5 распродадени загрепски арени, 3 распродадени концерти во Ниш, 3 распродадени сали “Зетра” во Сараево, 5 феноменални концерти во Осиек и 2 сали “Мејдан” во Тузла, Александра Пријовиќ продолжува со турнејата во Македонија Стадион “Билјанини Извори”, Охрид „ИСТОК ДО ЗАПАД“ секако предизвика лавина од позитивни впечатоци, а со ова ве покануваме да доживеете со нас искрена емоција, продукција од светска класа и сценографија која само Александра може да ни ја подготви!

На 01-ви Август нѐ очекува мега спектакл во Охрид!

Tickets

 • Билет

  Buy tickets

  Фан Пит, Партер, 01-08-2024 Price: 1200, 1800ден.

 • Билет

  Buy tickets

  Трибина, 01-08-2024 Price: 1500ден.

 • ВИП Билет

  Buy tickets

  01-08-2024 Price: 1500ден.

 • VIP & Ultra VIP

  Buy tickets

  резевации, 01-08-2024 Price: ден.

Tickets shops

СКОПЈЕ

ЛитератураМК East Gate Mall
ЛитератураМК Skopje City Mall
ЛитератураМК Улица Македонија
ЛитератураМК ТЦ Буњаковец
Туристичка агенција ЈК Травел ТЦ Бисер
Бензиска пумпа Макпетрол Влае
Бензиска пумпа Макпетрол Козле
Бензиска пумпа Макпетрол Илинденска

ТЕТОВО

ТОБАКО МОНАКО – ул. Илинденска 176
ГРАНД ТОБАКО – Ул. 29 Ноември бр.107 лок бр.2

ГОСТИВАР

Тобако Вона Пет ул. Живко Брајковски 15

ОХРИД

Туристичкаа агенција Вис Пој Бул. Македонски Просветители бр.1

ПРИЛЕП

T.A. БРАН – Пере Тошев 75

БИТОЛА

ЛитератураМК Широк Сокак 40
TOBACCO BROTHERS – Широк Сокак

КУМАНОВО

Тобако Агора ТЦ Гарнизон T.Ц. Гарнизон

ВЕЛЕС

УНИСОН – Благој Ѓорев 9

РАДОВИШ

HALKIDIKI TRAVEL- Партизанска бр. 43

СТРУМИЦА

LITERATURA.MK – Благој Јанков Мучето бр. 4
ТА САФАРИ – ул. Благој Јанков Мучето бр. 2

ШТИП

City Point Tobacco 1 Кирил и Методиј бр. 20