Македонија – Малта

Меч од квалификацискиот циклус за ЕУРО 2026 во Германија Македонија – Малта, А Национални Репрезентативни Тимови, 23.03.2023 година, на националната арена Тодор Проески во Скопје, со почеток во 20.45 часот. Цена на билетите: 200 и 300 денари За овој натпревар нема да има on-line продажба, билети ќе може да се набават на следните продажни места: … Продолжи со читање Македонија – Малта