НУ Центар за култура „Иљо Антески-Смок„

НУ Центар за култура „Иљо Антески-Смок„

Детали

Address

бул.„Илирија„ б.б.

City Тетово
Phone (044) 332-499 (044) 333-297

НУ Центар за култура „Иљо Антески-Смок„

All events at НУ Центар за култура „Иљо Антески-Смок„