Со Дизни низ светот

Македонска Филхармонија, Скопје

20:00

23 Feb

Со Дизни низ светот

Event details

Date (start) 23-02-2019
City Скопје
Time (start) 20:00

Event map

Со Дизни низ светот

Организатор на настанот: Македонска Филхармонија

Диригент: Тимоти Редмонд (Велика Британија)

Програма:
Музика од најубавите и најпознатите филмови на компанијата „Дизни“, која ќе биде проследена со видео-анимации, меѓу кои и од: „Кралот лав“, „Мулан“, „Фроузен“, „Покахонтас“, „Малата сирена“, „Убавицата и ѕверот“…

Концертот е соодветен за деца над 6 години.

Tickets

  • Стандарден билет

    Buy tickets

    23-02-2019 Price: 500ден.