Од класика до Евергрин

Национална Oпера и Балет, Скопје

20:30

08 Jul

Од класика до Евергрин

Детали за настанот

Датум (старт) 08-07-2019
Град Скопје
Почеток 20:30

Мапа на настанот

Од класика до Евергрин

Ви го најавуваме неповторливиот гала концерт со камерниот оркестар “Скопски солисти”
“ОД КЛАСИКА ДО ЕВЕРГРИН”
диригент: Иван Еминовиќ
солисти: Наде Талевска – Спасовска и Горан Наумовски

Билети