SEA STAR 2019

Stella Maris, Umag, Croatia

24 - 25 May

SEA STAR 2019

Детали за настанот

Датум (старт) 24-05-2019
Датум (крај) 25-05-2019
Локација Stella Maris
Град Umag, Croatia
Почеток

Мапа на настанот

SEA STAR 2019

>Влезниците се валидни само за Македонски државјани, што ќе биде неопходно да се докаже со приложување на документ за лична идентификација во моментот на замена на влезницата за алка.Влезницата мора да биде отпечатена. Е-влезниците кои не се отпечатени не се валидни.Влезниците може да се заменат за алка на Sea Star Festival местата за замена. Алката овозможува по еден влез на Sea Star Festival во текот на секој фестивалски ден. Сите информации за замената ќе бидат достапани најдоцна 7 дена пред почеток на фестивалот, на официјалната веб страна на фестивалот. Оштетената алка не е валидна.

Билети