Златно Славејче 2019

Македонска Филхармонија, Скопје

11:00

23 - 24 Nov

Златно Славејче 2019

Event details

Date (start) 23-11-2019
Date (end) 24-11-2019
City Скопје
Time (start) 11:00

Event map

Златно Славејче 2019

Почитувани деца и родители,

Оваа година 49-то издание на најочекуваниот детски фестивал во Македонија “Златно Славејче” ќе се одржи на: 23 и 24 Ноември 2019 во салата на Македонска Филхармонија, сите претстави се со почеток од 11:00, 13:00 и 17:00h

Ветуваме одлична забава и атмосфера со специјални ефекти. 😉

Tickets

 • РАСПРОДАДЕНО

  Buy tickets

  11:00 часот, 23-11-2019 Price: 300ден.

 • РАСПРОДАДЕНО

  Buy tickets

  13:00 часот, 23-11-2019 Price: 300ден.

 • РАСПРОДАДЕНО

  Buy tickets

  17:00 часот, 23-11-2019 Price: 300ден.

 • Билет

  Buy tickets

  19:00 часот, 23-11-2019 Price: 300ден.

 • РАСПРОДАДЕНО

  Buy tickets

  11:00 часот, 24-11-2019 Price: 300ден.

 • РАСПРОДАДЕНО

  Buy tickets

  13:00 часот, 24-11-2019 Price: 300ден.

 • РАСПРОДАДЕНО

  Buy tickets

  17:00 часот, 24-11-2019 Price: 300ден.

Tickets shops

СКОПЈЕ

ЛитератураМК East Gate Mall
ЛитератураМК Skopje City Mall
ЛитератураМК Улица Македонија
ЛитератураМК ТЦ Буњаковец
Туристичка агенција ЈК Травел ТЦ Бисер
Бензиска пумпа Макпетрол Влае
Бензиска пумпа Макпетрол Козле
Бензиска пумпа Макпетрол Илинденска

ТЕТОВО

ТОБАКО МОНАКО – ул. Илинденска 176
ГРАНД ТОБАКО – Ул. 29 Ноември бр.107 лок бр.2

ГОСТИВАР

Тобако Вона Пет ул. Живко Брајковски 15

ОХРИД

Туристичкаа агенција Вис Пој Бул. Македонски Просветители бр.1

ПРИЛЕП

T.A. БРАН – Пере Тошев 75

БИТОЛА

ЛитератураМК Широк Сокак 40
TOBACCO BROTHERS – Широк Сокак

КУМАНОВО

Тобако Агора ТЦ Гарнизон T.Ц. Гарнизон

ВЕЛЕС

УНИСОН – Благој Ѓорев 9

РАДОВИШ

HALKIDIKI TRAVEL- Партизанска бр. 43

СТРУМИЦА

LITERATURA.MK – Благој Јанков Мучето бр. 4
ТА САФАРИ – ул. Благој Јанков Мучето бр. 2

ШТИП

City Point Tobacco 1 Кирил и Методиј бр. 20