Земја во која не се стигнува

Театар за деца и младинци, Скопје

12:30

20 Jan

Земја во која не се стигнува

Event details

Date (start) 20-01-2019
City Скопје
Time (start) 12:30

Event map

Детска претстава

Ако чувствувате дека околу вас сѐ е грдо – девојчињата ве исмеваат,возрасните мислат дека ништо не знаете, мајките само ве опоменуваат, наставниците ве караат дека сте мрзеливи, а татковците дека сте плачковци… Побарајте го чичко Сѐ и децата кои играат во првиот македонски мјузикл за деца со деца. Тие ќе ве одведе во волшебната земја на Оливера Николова, а таму ќе ве чекаат прекрасните песни на Александар Џамбазов.

Tickets

  • Стандарден билет

    Buy tickets

    Партер, 20-01-2019 Price: 200ден.