When in Krushevo (Winter edition)

КРУШЕВО, Крушево

08 - 10 Feb

When in Krushevo (Winter edition)

Детали за настанот

Датум (старт) 08-02-2019
Датум (крај) 10-02-2019
Локација КРУШЕВО
Град Крушево
Почеток

Мапа на настанот

When in Krushevo (Winter edition)

Драги гости, повторно ја имаме честа и привилегијата да Ви посакаме срдечно добредојде на првото зимско издание на outdoor фестивалот на When in Krusevo – Winter is here. Ве покануваме на зимската адреналинска авантура низ прекрасната и чиста крушевска природа. Ви подаруваме незаборавни снежни пејсажи, панорами и снежната Крушевска корија. Ви нудиме можност за феноменални фотографии. Нашиот град срдечно ќе ви подари и 100% чист воздух

Одберете 4 билети и петтиот добијте го гратис!

Билети

Продажни места

allm