When In Krusevo

КРУШЕВО, Крушево

19:00

21 - 23 Jun

When In Krusevo

Детали за настанот

Датум (старт) 21-06-2019
Датум (крај) 23-06-2019
Локација КРУШЕВО
Град Крушево
Почеток 19:00

Мапа на настанот

Понуда 4+1 - Одберете 4 билети и петтиот ќе го добиете гратис на вашата e-mail адреса

Outdoor фестивал “When in Krusevo” 2019, трето издание:

Повелете во Крушево, на Крушевско Езеро! Да се рекреираме, спортуваме и да се забавуваме во најаутдор градот во Македонија!

When in Krusevo, оваа година започнува на 21-ви јуни, а ќе трае до 23-ти јуни. Вклучува тури во планински велосипедизам, планинарење, како и повластени цени за тандем параглајдинг, кајакарење и многу други активности!

Се гледаме во Крушево!

Билети

Продажни места

allm