WDSF & DSE SKOPJE OPEN 2022 – Grand Prix Skopje Open2022

Спортски центар „Јане Сандански”, Скопје

09:00

22 Oct

WDSF & DSE SKOPJE OPEN 2022 – Grand Prix Skopje Open2022

Event details

Date (start) 22-10-2022
City Скопје
Time (start) 09:00

Event map

WDSF & DSE SKOPJE OPEN 2022 – Grand Prix Skopje Open2022

Меѓунарден танцов спортски натпревар, кој е дел од календарот на Светската(WDSF)  и Европската( DSE) Федерација, во организација на ТСК Ритам Плус, танцовиот спортски клуб кој го донесе танцот на овие простори пред речиси 50 години, а веќе 30 години е домаќин и на меѓународни натпревари.

Ве чекаме за заедно да уживаме и да ги славиме спортските резултати.

Натпреварите почнуваат во 10:00 и траат цел ден. Билетот важи за целиот ден.

Tickets

Tickets shops

СКОПЈЕ

LITERATURA.MK – EAST GATE MALL
LITERATURA.MK – VERO JUMBO
LITERATURA.MK – ГТЦ ПРИЗЕМЈЕ
LITERATURA.MK – Ул. Македонија
LITERATURA.MK – RAMSTORE MALL
LITERATURA.MK – ТЦ БУЊАКОВЕЦ
LITERATURA.MK – SKOPJE CITY MALL
ЈУГОТОН – ГТЦ 1 кат

ВЕЛЕС

УНИСОН – Благој Ѓорев 9

РАДОВИШ

HALKIDIKI TRAVEL- Партизанска бр. 43

ПРИЛЕП

T.A. БРАН – Пере Тошев 75

СТРУМИЦА

ТА САФАРИ – ул. Благој Јанков Мучето бр. 2
LITERATURA.MK – Благој Јанков Мучето бр. 4

КУМАНОВО

Кафе Бар АГОРА – T.Ц. Гарнизон

МАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА

CLIFF OF MOHER PUB – Маршал Тито

БИТОЛА

TOBACCO BROTHERS – Широк Сокак
LITERATURA.MK 2 – Широк Сокак 40

ГОСТИВАР

TOBACCO BNB – ул ЈНА бр.1
ВОНА ПЕТ – ул. Живко Брајковски 15

ТЕТОВО

ГРАНД ТОБАКО – Ул. 29 Ноември бр.107 лок бр.2
ТОБАКО МОНАКО – ул. Илинденска 176

ОХРИД

TA ВИС ПОЈ – Бул. Македонски Просветители бр.1

ПРИШТИНА

RAVE TRAVEL – PRISTINA – Fehmi Agani Street 20
rave-travel.com