ВЕШТАЧКА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА ПРИРОДНА ГЛУПОСТ

Public Room (Јавна Соба), Скопје

21:00

20 Mar

ВЕШТАЧКА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА ПРИРОДНА ГЛУПОСТ

Детали за настанот

Датум (старт) 20-03-2019
Град Скопје
Почеток 21:00

Мапа на настанот

ВЕШТАЧКА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА ПРИРОДНА ГЛУПОСТ

Почитувани Дами и Господа

На Ваше големо задоволство најновото стендап шоу на македонскиот актер и стендап комичар Никола Тодороски

“ARTIFICIAL INTELLIGENCE NATURAL STUPIDITY”

или за тие што бегале од часовите по англиски

“ВЕШТАЧКА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА ПРИРОДНА ГЛУПОСТ“.

Еден човек со микрофон и 75 минути пеколна комедија која ја исмева човечката глупост!

Зошто и се случува ова на Македонија, дали љубовта е совршена и како ни влијае утринската програма на ТВ се замо дел од темите во ова пеколно смешно стендап шоу.

Кој присуствувал до сега знае, кој не, пропуштил.

Билети

Продажни места

allm