ВЕРДИЕВИОТ РЕКВИЕМ

Македонска Филхармонија, Скопје

20:00

25 Apr

ВЕРДИЕВИОТ РЕКВИЕМ

Event details

Date (start) 25-04-2019
City Скопје
Time (start) 20:00

Event map

ВЕРДИЕВИОТ РЕКВИЕМ

Диригент: Емил Табаков (Бугарија)

 солисти: Весна Ѓиновска-Илкова – сопран,

Елени Матос – мецосопран,

Дејвид Јунгхон Ким – тенор,

Милан Силјанов – бас-баритон,

Tickets

  • Стандарден билет

    Buy tickets

    25-04-2019 Price: 500-600ден.