РК Вардар 1961 – РК Партизан

Натпревар од СЕХА лигата Цените на билетите се следни: Блокови 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 11, 12, 13, 14, 15 и 16 Цена – 150 А Блокови 2, 3, 5 и 6: Цена – 200 денари