ТРЕТ САМИТ ЗА ФОТОГРАФИ И ВИДЕОГРАФИ

ЧИФТЕ АМАМ, Скопје

08 - 11 Apr

ТРЕТ САМИТ ЗА ФОТОГРАФИ И ВИДЕОГРАФИ

Детали за настанот

Датум (старт) 08-04-2019
Датум (крај) 11-04-2019
Локација ЧИФТЕ АМАМ
Град Скопје
Почеток

Билети

  • EARLY BIRD TICKET FOR SUMMIT + EXPO(RESERVE SEAT)

    Купи билети

    08-04-2019 Цена: 1850ден.

  • EARLY BIRD TICKET FOR SUMMIT + EXPO + 1X MASTER WORKSHOP(RESERVE SEAT)

    Купи билети

    08-04-2019 Цена: 3070ден.

Мапа на настанот