THE BEST OF STAND UP со Никола Тодороски

Public Room (Јавна Соба), Скопје

11 Apr

THE BEST OF STAND UP со Никола Тодороски

Event details

Date (start) 11-04-2019
City Скопје
Time (start)

Event map

THE BEST OF STAND UP со Никола Тодороски

Интензивна комедија од која ќе ве болат стомачните од смеење. The Best of Stand up со Никола Тодороски.

За ваше загревање ќе се погрижат Зоран Донев и Јован Цветкоски.

 

Не пропуштајте можност за добра комедија!

 

Продукција ЗЛАТЕН ЗАБ

Put a medal on your smile

Tickets

  • Стандарден билет

    Buy tickets

    11-04-2019 Price: 200ден.

Tickets shops

allm