ТЕАТАР КОМЕДИЈА – МЕСЕЧЕН РЕПЕРТОАР

Театар Комедија, Скопје

20:00

10 - 30 Sep

ТЕАТАР КОМЕДИЈА – МЕСЕЧЕН РЕПЕРТОАР

Event details

Date (start) 10-09-2019
Date (end) 30-09-2019
City Скопје
Time (start) 20:00

Event map

ТЕАТАР КОМЕДИЈА – МЕСЕЧЕН РЕПЕРТОАР

ТЕАТАРОТ ГО ЗАДРЖУВА ПРАВОТО ЗА ПРОМЕНА НА РЕПЕРТОАРОТ

Почеток на претставите: 20:00 часот

Tickets

 • Жена пред нервен слом

  Buy tickets

  10-09-2019 Price: 300ден.

 • Вардарски Пастуви

  Buy tickets

  11-09-2019 Price: 300ден.

 • Викенд на мртовци

  Buy tickets

  13-09-2019 Price: 300ден.

 • Жена ми се вика Борис

  Buy tickets

  14-09-2019 Price: 300ден.

 • На отворено - мала сцена

  Buy tickets

  16-09-2019 Price: 300ден.

 • Нема да платам

  Buy tickets

  17-09-2019 Price: 300ден.

 • Стрјуардеси

  Buy tickets

  18-09-2019 Price: 300ден.

 • Не се драга

  Buy tickets

  20-09-2019 Price: 300ден.

 • Жени пред нервен слом

  Buy tickets

  21-09-2019 Price: 300ден.

 • Дони Дарк - мала сцена

  Buy tickets

  23-09-2019 Price: 300ден.

 • Вардарски Пастуви

  Buy tickets

  24-09-2019 Price: 300ден.

 • Викенд на Мртовци

  Buy tickets

  27-09-2019 Price: 300ден.

 • Не сега драга

  Buy tickets

  28-09-2019 Price: 300ден.

 • На отворено - мала сцена

  Buy tickets

  30-09-2019 Price: 300ден.