Театар Комедија

Театар Комедија, Скопје

02 - 13 Nov

Театар Комедија

Event details

Date (start) 02-11-2018
Date (end) 13-11-2018
City Скопје
Time (start)

Event map

Репертоар за месец Ноември

РЕПЕРТОАР ЗА МЕСЕЦ НОЕМВРИ

Tickets

 • СТЈУАРДЕСИ

  Buy tickets

  Партер, 02-11-2018 Price: 300ден.

 • ВАРДАРСКИ ПАСТУВИ

  Buy tickets

  Партер, 03-11-2018 Price: 300ден.

 • НЕ СЕГА ДРАГА

  Buy tickets

  Партер, 05-11-2018 Price: 300ден.

 • ЖЕНА МИ СЕ ВИКА БОРИС

  Buy tickets

  Партер, 06-11-2018 Price: 300ден.

 • ДОНИ ДАРК

  Buy tickets

  Партер, 09-11-2018 Price: 300ден.

 • ПРВИН ЌЕ МЕ ЗЕМЕШ, ПОСЛЕ ЌЕ МЕ...

  Buy tickets

  Партер, 11-11-2018 Price: 300ден.

 • ВИКЕНД НА МРТОВЦИ - ПРЕТПРЕМИЕРА

  Buy tickets

  Партер, 13-11-2018 Price: 300ден.