Театар Комедија

Театар Комедија, Скопје

20:00

03 - 21 Dec

Театар Комедија

Event details

Date (start) 03-12-2018
Date (end) 21-12-2018
City Скопје
Time (start) 20:00

Event map

Репертоар за месец декември

РЕПЕРТОАР ЗА МЕСЕЦ ДЕКЕМВРИ

Tickets

 • Викенд на мртовци

  Buy tickets

  Партер, 03-12-2018 Price: 300ден.

 • Не сега драга

  Buy tickets

  Партер, 04-12-2018 Price: 300ден.

 • Вардарски пастуви

  Buy tickets

  Партер, 05-12-2018 Price: 300ден.

 • Жена ми се вика Борис

  Buy tickets

  Партер, 12-12-2018 Price: 300ден.

 • Мизантроп

  Buy tickets

  Партер, 12-01-2019 Price: 300ден.

 • Дони Дарк

  Buy tickets

  Партер, 14-12-2018 Price: 300ден.

 • Вардарски Пастуви

  Buy tickets

  Партер, 15-12-2018 Price: 300ден.

 • Викенд на мртовци

  Buy tickets

  Партер, 18-12-2018 Price: 300ден.

 • Жена ми се вика Борис

  Buy tickets

  Партер, 19-12-2018 Price: 300ден.

 • Не сега драга

  Buy tickets

  Партер, 21-12-2018 Price: 300ден.

Tickets shops

allm