ТЕАТАР ЗА ДЕЦА И МЛАДИНЦИ

Театар за деца и младинци, Скопје

01 - 31 Mar

ТЕАТАР ЗА ДЕЦА И МЛАДИНЦИ

Детали за настанот

Датум (старт) 01-03-2019
Датум (крај) 31-03-2019
Град Скопје
Почеток

Мапа на настанот

ТЕАТАР ЗА ДЕЦА И МЛАДИНЦИ

ТЕАТАРОТ ГО ЗАДРЖУВА ПРАВОТО ЗА ПРОМЕНА НА РЕПЕРТОАРОТ

Замена на купените online ваучери се врши на билетарата во Театар за деца и младинци од вторник до недела.

Билети