Skopje Whiskey Fest 2019

Skopje Marriott Hotel, Скопје

18:00 00:00

22 - 23 Nov

Skopje Whiskey Fest 2019

Детали за настанот

Датум (старт) 22-11-2019
Датум (крај) 23-11-2019
Локација Skopje Marriott Hotel
Град Скопје
Почеток 18:00
Крај 00:00

Мапа на настанот

Skopje Whiskey Fest 2019

SKOPJE WHISKEY FEST 1.0
22, 23 ноември, Skopje Marriott Hotel

Виски Фестивалите се оддржуваат скоро во сите поголеми метрополи од нашето опкружување и глобално. Оваа есен Скопје ќе се вброи во тоа друштво и ќе го има својот прв Whiskey Fest. СКОПЈЕ ВИСКИ ФЕСТ е настан кој ќе му додаде вредност на градот убав како метропола која нуди префинети содржини за квалитетно секојдневие.

Детални информации за фестивалот на www.skopjewhiskeyfest.mk
КОНЗУМИРАЈТЕ ОДГОВОРНО! DON’T DRINK & DRIVE!

ЦЕНОВНИK НА КАРТИ ЗА ПОСЕТИТЕЛИ:

РЕГУЛАРНА – 500 ДЕНАРИ

КАРТА ЗА ПОСЕТИТЕЛИНА SKOPJE WHISKEY FEST, КОЈА ВКЛУЧУВА 5 КРЕДИТИ ЗА ДЕГУСТАЦИJA (ПО 20ML)

BO ВРЕДНОСТА НА КАРТИТЕ Е ВКЛУЧЕНА И БРЕДНДИРАНА ЧАША SKOPJE WHISKEY FEST

GOLDEN- 1000 ДЕНАРИ

КАРТА ЗА ПОСЕТИТЕЛИНА SKOPJE WHISKEY FEST, КОЈА ВКЛУЧУВА 6 РЕГУЛАРНИ КРЕДИТИ И 4 “GOLDEN” КРЕДИТИ ЗА ДЕГУСТАЦИЈА НА ВИСКИ ПРЕМИУМ ВИСКИ.
BO ВРЕДНОСТА НА КАРТИТЕ Е ВКЛУЧЕНА И БРЕДНДИРАНА ЧАША SKOPJE WHISKEY FEST

1H PRE ENTRANCE TICKETS -ШТО ЌЕ НУДАТ ОВИЕ ПОСЕБНИ КАРТИ И КОЛКУ ЌЕ ЧИНАТ?

Овозможен влез 1 час пред официјалниот почеток на настанот

2000 ДЕНАРИ(КАРТИ ВО ОГРАНИЧЕН БРОЈ)
КАРИТЕ ЌЕ ИМААТ ВРЕДНОСТ ВО ДЕГУСТАЦИИ КАКО ГОЛДЕН КАРТИТЕ И СЛЕДНИВЕ ДОПОЛНИТЕЛНИ ПОВОЛНОСТИ:
-ОВОЈ ЧАС Е ОВОЗМОЖЕН СО ЦЕЛ ПОГОЛЕМА КОНЦЕНТРАЦИЈА НА ПРОФЕСИОНАЛЦИТЕ ВО ОВОЈ СЕГМЕНТ И ЌЕ ОВОЗМОЖИ ПОЛЕСНА ИНТЕРАКЦИЈА -НА ПОСЕТИТЕЛИТЕ СО ГЛАВНИТЕ ПРИСУТНИ ДОМАШНИ И СТРАНСКИ СУБЈЕКТИ НА ВИСКИ ФЕЛАТА КОИ ЌЕ БИДАТ ЗАДОЛЖЕНИ ДА ПРИСУСТВУВААТ ВО ОВАА СААТНИЦА;
-НА СТРАСНИТЕ ЉУБИТЕЛИ И ЕНТУЗИЈАСТИ ЌЕ ИМ БИДЕ ОВОЗМОЖЕНО ПОРЕЛАКСИРАНО РАЗГЛЕДУВАЊЕ И ДЕГУСТАЦИЈА НА ВИСКИ;
-ПОЗАДИ ВИСКИ ПУЛТОВИТЕ ОСВЕН ОФИЦИЈАЛНИТЕ ВИСКИ ПРЕЗЕНТЕРИ ЌЕ СТОЈАТ И ГЛАВНИТЕ ПРЕТСТАВНИЦИ НА БРЕНДОВИТЕ И/ИЛИ ДОСТАПНИТЕ БРЕНД АМБАСАДОРИ СО КОИ ПОЛЕСНО ЌЕ МОЖЕТЕ ДА СТАПИТЕ ВО КОНТАКТ И ДА ИМ ПОСТАВУВАТЕ ПРАШАЊА.
-ДЕГУСТАЦИЈА НА СПЕЦИФИЧНИ ПРОИЗВОДИ ОД ВИСКИ;
-LIVE STREAMING STORY СО МОДЕРАТОР ДИРЕКТНО ПРЕНЕСУВАНО НА ОФИЦИЈАЛНАТА ИНСТАГРАМ СТРАНА.

Билети