СВЕЧЕНО ОТВОРАЊЕ НА 47 МАЈСКИ ОПЕРСКИ ВЕЧЕРИ – АИДА Џ.ВЕРДИ

Национална Oпера и Балет, Скопје

20:00

09 May

СВЕЧЕНО ОТВОРАЊЕ НА 47 МАЈСКИ ОПЕРСКИ ВЕЧЕРИ – АИДА Џ.ВЕРДИ

Event details

Date (start) 09-05-2019
City Скопје
Time (start) 20:00

Tickets

  • Стандарден билет

    Buy tickets

    09-05-2019 Price: 800-1000ден.

Event map