SKOPJE WINE SALON 2018

Taksirat 2.0, , Skopje Marriott Hotel, Скопје

16:00 20:00

30 Nov

SKOPJE WINE SALON 2018

Детали за настанот

Датум (старт) 30-11-2018
Датум (крај) 01-12-2018
Фестивал Taksirat 2.0
Локација Skopje Marriott Hotel
Град Скопје
Почеток 16:00
Крај 20:00

Мапа на настанот

Skopje Wine Salon

Скопскиот вински салон 2018 ќе се одржи на 30 ноември и 01 декември во хотелот Мериот во Скопје. Овој вински салон е организиран од група вински критичари, судии и ентузијасти под закрилата на Здружението на вински консултанти и едукатори “Калем-ење”.

Единствена можност да дегустирате повеќе од 300 вина од над 30 винарии од земјава и странство кои ќе бидат изложувачи со купување на еднодневна карта за салонот која чини 490 денари.

Скопскиот вински салон 2018 ќе биде отворен за посетители на 30 ноември (петок) од 16 до 20 часот и 01 декември (сабота) од 14 до 20 часот.

Билети