SEA DANCE FESTIVAL

БУДВА, БУЉАРИЦА, Будва

30 Aug

SEA DANCE FESTIVAL

Детали за настанот

Датум (старт) 30-08-2019
Датум (крај) 01-09-2019
Локација БУДВА, БУЉАРИЦА
Град Будва
Почеток

Мапа на настанот

SEA DANCE FESTIVAL

Sea Dance Festival по шести пат ќе се одржи оваа година од 30 август до први септември на плажата Буљарица, Будва, Црна Гора.

Sea Dance Festival во 2014 година ја доби наградата за“Best Medium Sized European Festival”

Повеќе на: www.seadancefestival.me

ВАЖНО за ФЕСТИВАЛСКИ БИЛЕТ:

Билетите се валидни само за државјани на Македонија, што ќе биде неопходно да се докаже со приложување на документ за лична идентификација на местото за замена на билетите со алка. Картата/Ваучерот мора да биде отпечатен. Електронски купените карти/ваучери кои не се отпечатени не се валидни.

Ваучерите задолжително е да се замената за Sea Dance Festival алки. Алката овозможува по еден влез на фестивалот во текот на секој фестивалски ден. Сите информации околу замената, ќе бидат достапни најдоцна 7 дена пред почеток на фестивалот на www.seadancefestival.me 

Оштетената алка е невалидна!

ВАЖНО ЗА Sea Dance Festival КАМП:

Отпечатете го ваучерот и приложете го на Sea Dance Festival местата за замена, за да ја подигнете Вашата алка за камп.

Алката за камп не е валидна за влез на фестивалот и дозволува влез само во кампот.

Електронски купените карти/ваучери кои не се отпечатени не се валидни. Локалната туристичка такса не е вклучена во цената и истата се плаќа директно на рецепцијата од кампот. (околу 1.1 евро на ден)

 

Билети

 • SEA DANCE FESTIVAL 2019

  Купи билети

  ФЕСТИВАЛСКА ВЛЕЗНИЦА, 30-09-2019 Цена: 2300ден.

 • SEA DANCE FESTIVAL 2019

  Купи билети

  VIP GOLD ВЛЕЗНИЦА, 30-09-2019 Цена: 6550ден.

 • SEA DANCE FESTIVAL 2019

  Купи билети

  КАМП ВЛЕЗНИЦА, 30-09-2019 Цена: 1650ден.

 • Еднодневен билет

  Купи билети

  Партер, 30-08-2019 Цена: 1120ден.

 • Eднодневен билет

  Купи билети

  Партер, 31-08-2019 Цена: 1120ден.

 • Еднодневен билет

  Купи билети

  Партер, 01-09-2019 Цена: 1320ден.