Sea Dance Festival 2021

БУДВА, БУЉАРИЦА, Будва

27 - 28 Aug

Sea Dance Festival 2021

Event details

Date (start) 27-08-2021
Date (end) 28-08-2021
City Будва
Time (start)

Event map

Sea Dance Festival 2021

Подгответесе за летнотно финале, затоа што од 27ми од 29ти август  Sea Dance повторно е тука !!!

Апсолутните лидери на светксата електронска сцена Boris Brejcha, Maceo Plex, Meduza и Tale of us доаѓаат на нашата плажа, недопрениот бисер на Јадранот !
Со нив ќе бидат  Ann Clue, Senidah, Tijana T, Vojko V, Who See и  многу, многу повеќе !

Tickets

 • Фестивалски билет

  Buy tickets

  27-08-2021 Price: 1999ден.

 • Фестивалски билет ВИП

  Buy tickets

  27-08-2021 Price: 8199ден.

 • Камп билет

  Buy tickets

  27-08-2021 Price: 1700ден.