SEA DANCE 23

БУДВА, БУЉАРИЦА, Будва

09:00

18 - 20 Aug

SEA DANCE 23

Event details

Date (start) 18-08-2023
Date (end) 20-08-2023
City Будва
Time (start) 09:00

Event map

SEA DANCE 23

Деветото издание на Sea Dance фестивалот, под мотото „Top of the summer“, ќе се одржи од 18-ти до 20-ти август, на тиркизниот брег на плажата Буљарица, близу Будва.
За сега, програмата најавува две од моментално највозбудливите имиња на светската електронска сцена – мелодичниот техно дует ARTBAT и звездата на psytechnoто која нагло се искачува во светската сцена Indira Paganotto, гитарскиот звук го носи Van Gogh, а со trap битови ќе настапат Senidah и Crni Cerak & Lacku.
Sea Dance и оваа година ќе биде поддржан од локалната електронска сцена, на која ќе биде посветена посебна бина. Новите имиња следуваат наскоро!

Tickets

  • Билет

    Buy tickets

    Фестивалски билет, 18-08-2023 Price: 1999ден.

  • Билет

    Buy tickets

    VIP Gold, 18-08-2023 Price: 6500ден.