Саем на книга 2021

С.Ц. Борис Трајковски, Скопје

10:00

08 - 14 Sep

Саем на книга 2021

Event details

Date (start) 08-09-2021
Date (end) 14-09-2021
City Скопје
Time (start) 10:00

Event map

Саем на книга 2021

Издавачите се подготвени да ги понудат своите најнови изданија и својата богата понуда со големи саемски попусти на Саемот за книга 2021.

📅 Саемот на книга ќе се одржи од 8. до 14. септември на отворено – А1 Арена СЦ Борис Трајковски

📚 Љубителите на книгата ќе може да избираат од понудата на голем број домашни и странски автори, странска литература, стручна, научна и белетристичка литература, книги за млади и деца.

😷 Согласно Протоколите за спречување на ширење на коронавирусот, пропишани од Владата на РСМ, за Саeмот на книга 2021 ќе бидат обезбедени сите мерки за кои посетителите и изложувачите ќе бидат соодветно информирани. Заради безбедноста и оваа година Саемот на книга ќе се одржува на отворен простор.

⏰ Работното време на саемот е од 10 до 21 часот, а на 14. септември од 10 до 17 часот.

Tickets