Red Hot Chili Peppers Real Tribute band @ Stanica 26

Станица 26, Скопје

20:00

02 Dec

Red Hot Chili Peppers Real Tribute band @ Stanica 26

Event details

Date (start) 02-12-2021
City Скопје
Time (start) 20:00

Event map

Red Hot Chili Peppers Real Tribute band @ Stanica 26

Се неколку годишна пауза, започнуваме со новата едиција на ТОП концерти во клубот Станица 26!

По настапите во Русија, Швајцарија, Словенија, Франција, Доминиканска Република и уште многу други земји, Red Hot Chili Peppers Real Tribute Band, добро познат на Скопската публика ќе оддржи концерт во клубот Станица 26.

Настанот ќе се одржи на 02.12.2021 (четврток), со почеток во 20:00 часот.

Red Hot Chili Peppers Real Tribute е еден од најголемите европски tribute проекти на RHCP кој е специфичен по одличната енергија на бина, костимографијата која е најблизу до оргиналниот бенд и одличниот звук.

Публиката може да ги очекува сите хитови од сите периоди на овој голем бенд, а интересно ќе биде што бендот ќе изведува и песни од албумот “One Hot Minute“, кои оргиналните RHCP ги немаат изведувано преку 20 години.

Tickets