RAME LAHAJ

Национална Oпера и Балет, Скопје

19:30

04 Apr

RAME LAHAJ

Event details

Date (start) 04-04-2019
City Скопје
Time (start) 19:30

Event map

RAME LAHAJ

Во склоп на Седмото Издание на Фестивалот СЦЕНА НА АЛБАНСКАТА СЕРИОЗНА МУЗИКА, организиран од Здружението „Алегретто“, имаме чест да ве поканиме на концертот на познатиот светски тенор Раме Лахај, кој ќе настапи заедно со други познати светски имиња, како сопранот од Русија Венера Гимадиева, диригентот Давид Кресцензи, баритонот Кирил Манолов и мецосопранот Марика Поповиќ. Гала концертот ќе се одржи во Македонската Опера и Балет, Скопје, на 4-ти април, 19.30 часот.

Tickets

  • Стандарден билет

    Buy tickets

    04-04-2019 Price: 500-900ден.

Tickets shops

all