QUEEN REAL TRIBUTE – ТРЕТ КОНЦЕРТ

Станица 26, Скопје

20:00

23 Mar

QUEEN REAL TRIBUTE – ТРЕТ КОНЦЕРТ

Детали за настанот

Датум (старт) 23-03-2019
Локација Станица 26
Град Скопје
Почеток 20:00

Мапа на настанот

QUEEN REAL TRIBUTE – ТРЕТ КОНЦЕРТ

По концертите во Кина, Франција, Швајрација, по распродадените концерти во Белград – Сава центар и Загреб – Лисински, најголемиот светски tribute на Queen повторно доаѓа во Скопје во клубот Станица 26.

Queen Real Tribute Band video: https://youtu.be/VNKQnmq8HvE

“Regular“ Tickets –  Цена – 400 мкд
На денот на настанот: 23.03 Цена – 500 мкд

Билети

Продажни места

allm