ПОТОЧИЊА 18.06.2022

Македонска Филхармонија, Скопје

11:00

18 Jun

ПОТОЧИЊА 18.06.2022

Event details

Date (start) 18-06-2022
City Скопје
Time (start) 11:00

Event map

ПОТОЧИЊА 18.06.2022

КОНЕЧНО НАЈУБАВАТА ВЕСТ! 😍
ARGETA JUNIOR ВИ ПРЕТСТАВУВА: ПОТОЧИЊА 2022 НА 18 И 19 ЈУНИ ВО ФИЛХАРМОНИЈА!
Најмили другарчиња, конечно дојде денот повторно да се дружиме на големата сцена. После три години без никакви ограничувања и рестрикции ПОТОЧИЊА повторно во сиот свој сјај ќе протечат и ќе разлеат нови игри, песни, насмевки и радости на голема сцена и пред полна сала.
За првпат во прекрасната Филхармонија и за првпат наместо да ја пречекаме, ќе ја испратиме пролетта со песна. Премногу сме возбудени и со нетрпение Ве очекуваме, затоа што мина се, а ние сме повторно тука само за Вас. Ви ветуваме голема забава и вистински детски спектакл!
Се гледаме на ПОТОЧИЊА 2022, јеее! 🤩🥳

Tickets

 • Билет

  Buy tickets

  11:00 часот, 18-06-2022 Price: 300ден.

 • Билет

  Buy tickets

  13:00 часот, 18-06-2022 Price: 300ден.

 • Билет

  Buy tickets

  19:00 часот, 18-06-2022 Price: 300ден.