ДЕТСКИ ФЕСТИВАЛ ПОТОЧИЊА

Национална Oпера и Балет, Скопје

11:00 20:00

21 - 22 Mar

ДЕТСКИ ФЕСТИВАЛ ПОТОЧИЊА

Детали за настанот

Датум (старт) 21-03-2020
Датум (крај) 22-03-2020
Град Скопје
Почеток 11:00
Крај 20:00

Мапа на настанот

ПОТОЧИЊА 2020 НА 21. И 22. МАРТ ВО МАКЕДОНСКА ОПЕРА И БАЛЕТ!

Најмили дечиња, весели другарчиња, Argeta Junior Ви го претставува најновото 17. издание на Детскиот фестивал Поточиња. Разиграни, распеани, на сцената единствени, нашите Поточиња се подготвени да приредат уште една голема забава. Со нетрпение очекуваме да ги претставиме новите песни и да ги презентираме изненадувањата наменети за целата публика.

ПОТОЧИЊА 2020 во Македонска опера и балет на 21. и 22. март со претстави од 11:00, 13:00 и 18:00 часот во двата дена.

Пролетта нека започне со песна!

Билети

Продажни места

allj