Piece of Maiden – Iron Maiden tribute

Станица 26, Скопје

21:00

17 Feb

Piece of Maiden – Iron Maiden tribute

Event details

Date (start) 17-02-2019
City Скопје
Time (start) 21:00

Event map

Piece of Maiden – Iron Maiden tribute

ИЗВЕСТУВАЊЕ ОД ОРГАНИЗАТОРОТ

——————————————–

Почитувани,

Изразуваме длабоко жалење за вчерашната трагедија, Skopje Tribute изразува длабоко сочувство до семејствата на загинатите и брзо закрепнување на повредените.

Денешниот настан во клубот Станица 26Iron Maiden Real Tribute at Skopje ќе биде одложен за 17.02 недела, КУПЕНИТЕ БИЛЕТИ ВАЖАТ ЗА НОВИОТ ДАТУМ.

Доколку некој не е во можност да присуствува на 17.02 (недела) картите може да ги врати на продажното место од каде што се купени и средствата ќе бидат рефундирани.Задолжително треба да се приложи билетот и фискална сметка за истиот. Доколку се работи за рефундацијата на средства за online купените билети, потребно е да испратите барање на меил на истата адреса од каде што Ви пристигнаа ваучерите.

Рефундацијата ќе се прави најдоцна до 20.02.2018 среда.

Tickets

  • Билет

    Buy tickets

    Партер, 14-02-2019 Price: 500ден.

Tickets shops

allm