Пет става во дур

Македонска Филхармонија, Скопје

20:00

28 Feb

Пет става во дур

Event details

Date (start) 28-02-2019
City Скопје
Time (start) 20:00

Event map

Редовна програма / концертна сала

Диригент: Даниел Рајскин (Русија)

Солист: Андреј Гугнин – пијано (Русија)

Програма:

З. Кодај: Марошек танци*

Ф. Лист: Концерт за пијано и оркестар бр.2

П. И. Чајковски: Симфонија бр. 3

*премиерна изведба во Македонија

Tickets

  • Стандарден билет

    Buy tickets

    Партер, 28-02-2019 Price: 300ден.