Pearl Jam – Real Tribute

Станица 26, Скопје

21:00

26 Mar

Pearl Jam – Real Tribute

Event details

Date (start) 26-03-2020
City Скопје
Time (start) 21:00

Event map

Pearl Jam – Real Tribute

Pearl Jam Experience  е составено од група на искусни музичари кои споделуваат заедничка љубов кон музиката од еден од највлијателните бендови од 90-тите – Pearl Jam! Фронтменот на групата, Александар Богдановиќ – Куфи, со неговиот глас толку потсетува на гласот на фронтменот Pearl Jam,со што ќе добиете чувствувате како Eddie Vedder да ви пее лично!

 

По серијата настапи во регионот Pearl Jam, Experience  пристигнува во четврток, 26.3. и во Скопје, со намера да ги размрдаат сите присутни во Станицата 26!

Tickets

Tickets shops

allm