NUMB-Tribute to Pink Floyd

Epicentar Summer Club, Скопје

21:00

18 Jun

NUMB-Tribute to Pink Floyd

Детали за настанот

Датум (старт) 18-06-2019
Локација Epicentar Summer Club
Град Скопје
Почеток 21:00

Мапа на настанот

NUMB-Tribute to Pink Floyd

После големиот концерт одржан на сцената Долни Сарај, еден од најдобрите трибјути на овие простори NUMB – Tribute to Pink Floyd ке одржи свој концерт во Скопје.
Во контекст на ова, има многу трибјути но само некои успеваат да доловат до детал и да ја пренесат безвременската музика на Pink Floyd.
Очекуваме трансцендентално патување кое ке допре до сите.

Билети

Продажни места

allm