МАКЕДОНИЈА – ИСЛАНД

С.Ц. Борис Трајковски, Скопје

20:00

14 Apr

МАКЕДОНИЈА – ИСЛАНД

Детали за настанот

Датум (старт) 14-04-2019
Град Скопје
Почеток 20:00

Билети

Мапа на настанот

Продажни места

allm