Македонија – Бугарија

Национална Арена Тодор Проески, Скопје

20:45

26 Sep

Македонија – Бугарија

Event details

Date (start) 26-09-2022
City Скопје
Time (start) 20:45

Event map

Македонија – Бугарија

Продажбата на билетите за натпревар повеѓу репзентациите на Македонија и Бугарија ќе започне на 19.09.2022 – понеделник во 10:00 часот

Натпреварот е дел од Лига на нации натпреварувањето и ќе се одигра на 26.09.2022 во 20:45 часот, на Националната Арена Тодор Проески
Во продажба ќе се пуштени билети од северната и јужната трибина со следните цени:

Северна Трибина
Блок 13, 14, 18, 19,20 и 24                               250 денари
Блок 21 и 23 /само редовите од 36 до 49/ 250 денари
Јужна Трибина
Блок 1, 2, 5 и 6                                                    250 денари
Блок 3 и 4                                                            350 денари

Поради безбедносни причини, билетите нема да се продаваат onlinе, а ќе може да ги набавите на кое било место од нашата продажна мрежа,
Скопје: ЛитератураМК – City Mall, ЛитератураМК – East Gate, ЛитератураМК – Веро Центар, Литература -ТЦ Буњаковец, ЛитератураМК  – ул. Македонија, Југотон ГТЦ 1, ЈК Травел – ТЦ Бисер, Макпетрол – Козле, Макпетрол  – Илинденска, Макпетрол – Влае
Велес: Унисон
Прилеп: ТА Бран
Куманово: Тобако Агора
Тетово: Тобако Монако, Гранд Тобако
Гостивар: Тобако Вона 5, Тобако БнБ
Охрид: ТА Вис Пој
Битола: ЛитерараМК, Tobacco Brothers
Струмица: ЛитератураМК, ТА Сафари
Радовиш: ТА Халкидики

Продажбата на билети ќе биде со ограничување и тоа
Едно лице ќе може да купи максимум 4 /четири/ билети, со задолжително
презентирање на документ за идентификација за секој купен билет,
согласно позитивните законски прописи

 

Tickets

Tickets shops

18ddv