MANOWAR

Arena Armeec – Sofia, Sofia

20:00

16 Jun

MANOWAR

Детали за настанот

Датум (старт) 16-06-2019
Локација Arena Armeec – Sofia
Град Sofia
Почеток 20:00

Мапа на настанот

MANOWAR

После 10 години MANOWAR повторно на светска турнеа

На 16.06.2018 како дел од големата THE FINAL BATTLE турнеа, MANOWAR со настап во Софија во познатата „Армеец Арена“

 

Билети