Луди за љубов

Драмски Театар Скопје, Скопје

20:00

30 Jan

Луди за љубов

Event details

Date (start) 30-01-2019
Venue Мала сцена
City Скопје
Time (start) 20:00

Event map

Театарска претстава

Автор: Сем Шепард
Режија: Деан Дамјановски
Музика: Миодраг Неќак
Сценографија: Ѓорѓи Ѓорѓиевски
Костими: Елена Вангеловска

Улоги:
МЕЈ – ЈАНА СТОЈАНОВСКА / БЛАГИЦА ДИМИТРОВСКА

ЕДИ – ФИЛИП ТРАЈКОВИЌ
СТАРЕЦОТ – АНАСТАС ТАНОВСКИ
МАРТИН – КРИСТИЈАН СВЕТИЕВ

Инспициент: Жарко Намичев
Суфлер: Даница Илиева
Пиротехничар: Методија Најдоски
Светло-мајстор: Дејан Блажевски
Тон-мајстор: Саше Ѓорѓиев

Tickets

  • Стандарден билет

    Buy tickets

    Партер, 30-01-2019 Price: 200ден.