Lovefest 2021

Park Jezero, Vrnjacka Banja

05 - 07 Aug

Lovefest 2021

Event details

Date (start) 05-08-2021
Date (end) 07-08-2021
Location Park Jezero
City Vrnjacka Banja
Time (start)

Event map

Lovefest 2021

Време е да се вратиме во живот!

 

Јубилејното 15-то издание на Lovefest ова лето ќе се одржи од 5ти до 7ми август во Врњачка Бања. Како и претходните години, фестивалот на пет сцени ќе претстави преку 60 изведувачи и големи светски имиња од електронската музика.

 

*Кај акцијата 3+1, со секоја купена трета карта добивате една гратис

Tickets

 • Фестивалски билет

  Buy tickets

  05-08-2021 Price: 4220ден.

 • ВИП билет

  Buy tickets

  05-08-2021 Price: 6450ден.

 • LOVE FEST - DAILY TICKET – DAY 1

  Buy tickets

  05-08-2021 Price: 1240ден.

 • LOVE FEST - DAILY TICKET – DAY 2

  Buy tickets

  06-08-2021 Price: 1240ден.

 • LOVE FEST - DAILY TICKET – DAY 3

  Buy tickets

  07-08-2021 Price: 1240ден.