ЛЕБЕДОВО ЕЗЕРО

Национална Oпера и Балет, Скопје

20:00

12 May

ЛЕБЕДОВО ЕЗЕРО

Детали за настанот

Датум (старт) 12-05-2019
Град Скопје
Почеток 20:00

Билети

Мапа на настанот