Фестивал КОКИНО – Тврдина на Сонцето #3

Кокино мегалитска опсерваторија,

15:00

17 - 19 Sep

Фестивал КОКИНО – Тврдина на Сонцето #3

Event details

Date (start) 17-09-2021
Date (end) 19-09-2021
City
Time (start) 15:00

Event map

Фестивал КОКИНО – Тврдина на Сонцето #3

Третото издание на мултимедијалната културна манифестација КОКИНО – Тврдина на сонцето ќе се одржува годинава и тоа прв пат со тридневна програма до 17 до 19 септември, на локацијата на мегалитската опсерваторија Кокино.

Повеќе информации за секој од деновите посебно може да најдете на следните линкови

17.09.2021 Петок

18.09.2021 Сабота

19.09.2021 Недела

Tickets