КОКИНО – ТВРДИНА НА СОНЦЕТО #3 19.09.2021

Кокино мегалитска опсерваторија,

10:30

19 Sep

КОКИНО – ТВРДИНА НА СОНЦЕТО #3 19.09.2021

Event details

Date (start) 19-09-2021
City
Time (start) 10:30

Event map

КОКИНО – ТВРДИНА НА СОНЦЕТО #3 19.09.2021

Третото издание на мултимедијалната културна манифестација КОКИНО – Тврдина на сонцето ќе се одржува годинава и тоа прв пат со тридневна програма до 17 до 19 септември, на локацијата на мегалитската опсерваторија Коки

Повеќе информации околу програмата, тука

 

Автобуски превоз од Скопје – Поѓање од Дрводекор во 10:30 часот, а враќање во 19:00 часот

Автобуски превоз од Куманово – Поѓање од автобуската станица во 11:30 часот, а враќање во 19:00 часот

Важно !

Согласно официјалната одлука на Владата  дозволено е присуство единствено со приложување на еден од следните документи:

– Сертификат/потврда за извршена имунизација (вакцинација) од вирусот Ковид-19, односно примена најмалку прва доза на вакцина против заразната болест

– Сертификат/потврда за прележан Ковид-19 во последните 45 дена, сметајќи од денот на оздравувањето.

Не се однесува на лица под 18 годишна возраст.

Tickets

 • Автобус Скопје

  Buy tickets

  10:30-19:00, 19-09-2021 Price: 50ден.

 • Автобус Куманово

  Buy tickets

  11:30-19:00, 19-09-2021 Price: 50ден.

 • Паркинг билет

  Buy tickets

  19-09-2021 Price: 50ден.