Јала Брат, Буба Корели и Николија

VIP Арена Борис Трајковски, Скопје

21:00

09 Feb

Јала Брат, Буба Корели и Николија

Event details

Date (start) 09-02-2019
City Скопје
Time (start) 21:00

Event map

Концерт

Јала Брат, Буба Корели и Николија на 9 февруари во Борис Трајковски

Во регионот распродаваат настапи и концерти, на Јутјуб рушат рекорди на гледаност, на топ листите ширум регионот пак рушат рекорди на слушаност. На 9 февруари во најголемата концертна арена во Скопје, свој настап резервираат ултра популарните Јала Брат, Буба Корели и Николија. Стартот на концертот е закажан за 21.00 часот.

Tickets

  • Стандарден билет

    Buy tickets

    Партер, 09-02-2019 Price: 600ден.

Tickets shops

allm